Vzmetnica

Ležišča iz pene in Latexa

Otroške vzmetnice

Otroške postelje

Vzmetnice

Günther & Möller Magnific / 349.90€ / Günther & Möller

Spremenite svojo spalnico v predsedniško suito. Izberite si vzmetnico Günther & Möller Magnific, ki nam jo zavida konkurenca, številne naspane stranke pa nam pošiljajo pisma zahvale. »Spim kot kralj!« je najpogostejši odziv, ki ga dobimo, in mi točno vemo, zakaj.

Konigsmann Hotel+ / 292.95€ / Königsmann

Ležišča Konigsmann so narejena v EU in jih v Sloveniji ni za dobiti. Razen pri nas! Njihova odlična kakovost, sestava, precizna izdelava in top materiali so 100% zagotovilo, da pri izdelavi ležišč niso varčevali. 

Königsmann Comfort / 282.56€ / Königsmann

Kokosova vlakna so 100% naravni material, ki daje vzmetnici čvrstost, hkrati pa zagotavlja nenehno prezračevanje in odvajanje vlage. Kokosova vlakna so naravno antibakterijska in antiglivična, kar ščiti vzmetnico pred plesnijo in razvojem neprijetnih vonjav.

Vzglavniki

Vzglavnik Visco Memory Plus / 39.90€ / Almero

Za stalno svežino in mehkobo ima vzglavnik snemljivo, pralno bombažno prevleko

Vzglavnik Anatomic Latex / 39.90€ / Almero

Posebno troslojno jedro in prožna prevleka

Vzglavnik Blue-Tech MEMORY / 49.90€ / Almero

Dopolni vašo posteljo, da zadnjo besedo, nudi udobje in razvajenost

Blagovna znamka

Almero

Almero

Izberite luksuzno udobje vzmetnic Almero, narejenih iz ekskluzivnih materialov za najbolj zahtevne kupce.  Vzmetnice Almero slovijo po premišljeni sestavi, ki vam zagotavlja najudobnejši spanec, hkrati pa po  posebej privlačnih in zanimivih prevlekah, ki vam zagotavljajo estetski presežek.
Günther & Möller

Günther & Möller

Vzmetnice Günther & Möller so narejene za ljudi, ki zahtevajo le najboljše. Vzmetnice Günther & Möller so  nadstandardne višine, imajo ojačane robove za lažje vstajanje, antibakterijsko in antialergijsko prevleko in  ročaje za lažje premikanje. Narejene v EU.
Königsmann

Königsmann

Linija vzmetnic znamke Königsman slovi po svoji odlični kakovosti, izbranih materialih in premišljeni  sestavi. Vzmetnice Königsman so nižje, imajo obojestransko jedro, snemljivo in pralno prevleko ter  antialergijsko zaščito. Narejene v EU.